donderdag 31 december 2015

Gelukkig Nieuwjaar!

Een bewogen jaar met veel ups en downs en veel opzoekwerk en reisjes naar het prachtige Tsjechië. Het leren kennen van vele nieuwe kennissen, veel hulp gekregen en een jaar vol belevenissen.

Uiteraard moet ik mijn blog nog verder uitbreiden. Tenslotte zijn wij vlak voor Kerstmis met zijn tweetjes nog naar Cesky Krumlov geweest voor het ophalen van onze bankpassen en een aantal afspraken bij makelaars. Dit moet allemaal nog even bezinken want vlak daarna kregen wij nog een aanbod....hier zijn wij druk mee bezig.

Met andere woorden, 2016 gaat een reis zijn. Letterlijk en figuurlijk. Een nieuw leven. Wij hopen dat iedereen onze blog blijft volgen en ons blijven steunen en soms ook even terug met beiden benen op de grond willen zetten ;)

Voor nuBij deze beloof ik dat ik mijn blog voor het eind van de maand bijgevuld heb met weer nieuwe informatie, nieuwe ontdekkingen en leuke nieuwe initiatieven.

Nieuwsgierig of willen jullie ons steunen (let op geen verplichting!! Hulp op andere manieren of een woordje of zelfs negatief commentaar is ook welkom) Kijk even HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten